Camera systemen

Waarom bewakingscamera’s?

Bewakingscamera’s kunnen dienen als een doeltreffend preventiemiddel. Een potentiële inbreker zal afgeschrikt worden als een camera systeem bij uw woning of bedrijf aanwezig is. Inbrekers zullen meestal het risico niet willen lopen gezien te worden en dus panden met camera’s vermijden. Moest er dan toch in uw huis worden ingebroken is de kans veel groter dat de dader wordt herkend op het beeldmateriaal.

Camera’s kunnen zowel bedraad als draadloos worden geplaatst. Ook hier heeft de moderne technologie ervoor gezorgd dat draadloze systemen betrouwbaar en kwalitatief zijn. Men heeft geen behoefte aan hak- en breekwerk als men beslist een draadloze camerabewaking te installeren.

Vervolgens kan men ook onderscheid gaan maken in de opslagcapaciteit en de beeldkwaliteit van de gebruikte systemen. Goede beeldkwaliteit verhoogt de prijs. Goedkopere camera’s zullen vooral ‘s nachts een mindere beeldkwaliteit hebben. En dit is nu net het moment dat we de bewaking extra hard nodig hebben.

U kunt ook een intercom installatie koppelen aan uw camera systeem.

Digitale Video Recorder

Camera systemen zijn natuurlijk een goede oplossing wanneer iemand 24 uur per dag de beelden kan monitoren. In veel situaties zal dit niet het geval zijnen kunt u kiezen voor een Digitale Video Recorder.

Onze Digitale Video Recorders voor camerabewaking zijn intelligent. Ze zijn zo te programmeren dat ze alleen opnemen wanneer ze beweging detecteren. Zo hoeft u geen uren beeldmateriaal terug te kijken wanneer er een calamiteit heeft plaatsgevonden. U kunt bepaalde delen van het beeld uitsluiten waar bijvoorbeeld bomen staan. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de opslagruimte omdat er alleen beeld wordt opgenomen wanneer er ook daadwerkelijk personen op camera staan.

De Digitale Video Recorder is zo in te stellen dat u vanaf iedere locatie in kunt loggen op uw camerasysteem. Dit kan bijvoorbeeld met uw Smartphone of tablet maar ook vanaf iedere computer ter wereld. Zo kunt u bij een inbraakmelding direct zien of er actie ondernomen moet worden.

Vakkundig advies 

Bij ons krijgt u altijd een vakkundig advies. Wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn en adviseren het meest geschikte systeem. Wij vertellen u niet alleen over de verschillende bewakingscamera’s die wij aanbieden, maar ook over de voor- en nadelen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis of op het werk? SCS Weert geeft u vrijblijvend advies!

Een veilig gevoel voor u en uw omgeving en de kans op inbraak wordt aanzienlijk verminderd. U doet het samen met SCS Weert.